Antena Meniu Search
x

Au adormit și au murit în mașina parcată

Doi tineri au oprit pe marginea şoselei, să se odihnească, dar nu s-au mai trezit

Vezi și

Doi tineri au oprit pe marginea şoselei, să se odihnească, dar nu s-au mai trezit. Localnicii unui sat de lângă Zalău i-au găsit morţi, în maşina parcată şi pornită. Pe un al treilea pasager, l-au resuscitat şi l-au trimis la spital.

Tinerii aveau un drum lung până în Dâmboviţa, au vrut să doarmă câteva ore, dar n-au oprit motorul pentru că ar fi fost prea frig în maşină. I-au sufocat gazele de eşapament.  Daniel, Cristi şi Andrei. Niciunul nu avea mai mult de 30 de ani. Toţi trei au fost găsiţi în maşina parcată pe marginea drumului, dar rămasă cu motorul pornit. I-a descoperit această femeie.

Şi-a revenit. Şi a fost dus de urgenţă la Spitalul din Zalău. Cei trei veneau dinspre Satu Mare şi ar fi trebuit să ajungă acasă, în Dâmboviţa. Cel mai probabil, au oprit pe drum să se odihnească, dar au lăsat motorul pornit, să se încălzească. Nu s-au mai trezit. În familiile lor e acum doliu. Cristi avea 23 de ani. Era singur la părinţi. Şi fusese crescut de bunică. Femeia e acum in stare de şoc. Juca fotbal la echipa comunei. Cu câteva zile înainte, se intâlnise cu prietenii pe teren.

Daniel avea 21 de ani. Şi el era singurul copil al familiei. Lucra cu Cristi în Bucureşti, la o casă de pariuri. Părinţii lui n-au nici măcar bani să-l înmormânteze. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. Legiştii au stabilit că cei doi au murit intoxicaţi cu gazele de aşapament ale maşinii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Au adormit și au murit în mașina parcată