Antena Meniu Search
x

Doi indivizi au jefuit un camin studentesc din Timisoara

Cu tupeu si nonsalanta, doi indivizi au intrat intr-un camin studentesc din Timisoara ca intr-un magazin de electronice. Si n-au plecat cu mana goala.

Vezi și

Au incercat usile camerelor pana au gasit una deschisa. In cateva secunde doua studente au ramas fara laptopuri. Jaful a fost surprins de camerele de supraveghere.

Lovitura a fost data in zorii zilei, cand studentii inca dormeau. Imaginile camerelor de supraveghere arata cum hotii isi incearca norocul la mai multe usi. Intra in cele din urma in camera celor doua tinere care au lasat usa descuiata.

"Au fost si fetele ghinioniste ca in momentul ala s-au dus la baie si atunci s-a nimerit", povesteste o alta studenta. In mai putin de un minut, indivizii isi pierd urma, mai bogati cu doua laptopuri.

O camera i-a surprins pe cei doi baieti intrand in camin. Au urcat la etajul 3, au luat cele doua laptopuri, iar apoi le-au ascuns in niste cosuri de gunoi. Dupa cateva secunde, insa, unul dintre ei le recupereaza. Ascunde un laptop sub haina, in timp ce pe al doilea il tine cu nonsalanta in mana.

"In baza imaginilor surprinse pe camerele de supraveghere continua cercetarile pe raza intregului municipiu Timisoara", a declarat Madalina Mezdrea, purtator de cuvant IJP Timisoara.

Dupa acest incident, frica pazeste caminul. Polistii merg din usa in usa cu imaginile in care apar cei doi hoti, iar studentii isi iau fiecare masuri de precautie.

Din pacate pentru studentele care s-au trezit prea devreme, indivizii nu au fost nici acum identificati.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Doi indivizi au jefuit un camin studentesc din Timisoara