Antena Meniu Search
x

Momente de panică într-un avion TAROM! Anunţul făcut de pilot la 10 minute de la decolarea aeronavei

Zeci de pasageri dintr-o aeronavă au trăit momente de panică după ce, la 10 minute de la decolare, pilotul a anunţat probleme tehnice.

Vezi și

Zeci de pasageri dintr-o aeronavă au trăit momente de panică după ce, la 10 minute de la decolare, pilotul a anunţat probleme tehnice. S-a întâmplat ieri, într-o cursă programată pe ruta Iaşi - Torino. Avionul a fost readus la sol, în siguranţă. Oamenii au aşteptat însă câteva ore până la reîmbarcare.

Zeci de oameni au urcat în avionul Tarom de pe aeroportul din Iaşi, aşteptându-se să ajungă la timp în Torino. Decolarea s-a făcut la ora programată, dar după aproximativ zece minute de zbor, mesajul echipajului de la bord i-a speriat pe călători.

Avionul s-a întors în siguranţă pe aeroport, dar pentru călători au urmat ore de aşteptare, fără prea multe explicaţii. Iar asta a dat peste cap planurile oamenilor.

Specialiştii au stabilit că avionul a avut o defecţiune la sistemul de navigaţie. Cursa Tarom Iaşi-Torino programată la ora 14,15 minute a plecat pentru a doua oară de pe Aeroportul din Iaşi puţin după ora 19.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Momente de panică într-un avion TAROM! Anunţul făcut de pilot la 10 minute de la decolarea aeronavei