Antena Meniu Search
x

Turiştii au profitat din plin de ultima zi de distracţie de pe litoral

Au fost petreceri ca-n poveşti la malul mării, unde 1 Mai a venit cu apogeul distracţiei. Pentru a patra noapte consecutivă, iubitorii muzicii electronice au dansat până la răsărit, la Sunwaves.

Vezi și

Au fost petreceri ca-n poveşti la malul mării, unde 1 Mai a venit cu apogeul distracţiei. Pentru a patra noapte consecutivă, iubitorii muzicii electronice au dansat până la răsărit, la Sunwaves.

Acum, străzile din Mamaia, dar şi din Vamă, sunt pustii. Totuşi VARA se apropie iar oamenii au făcut un pact cu marea: se vor întoarce în curând pe plajă, cu forţe proaspete.

După 4 nopţi de distracţie, străzile din Mamaia sunt pustii acum. În parcările care până ieri arătau ca nişte expoziţii auto, nu mai vezi o maşină. 

În acest club situat în nordul staţiunii Mamaia, domni eleganţi şi domnişoare scoase parcă din revistele de modă petreceau pe cele mai noi ritmuri. Ei bine, acum totul este pustiu şi închis.

Pe iubitorii muzicii electronice, soarele i-a încărcat cu energie pentru ultima noapte a festivalului Sunwaves.

A fost finalul minivacanţei care a marcat startul sezonului estival. 

Tinerii au petrecut patru zile, fără încetare. Au dansat pe malul mării, de la un răsărit la altul. 

Distracţia a fost cuvântul de ordine la Sunwaves. Băutura a curs în valuri, iar ritmurile antrenante au ţinut în priză pe toată lumea. 

Tânărul din imagini a cam pierdut noţiunea timpului. Ştie doar că vacanţa s-a terminat şi că vrea să mai profite de ultimele ore de distracţie.

A înlocuit însă alcoolul, cu apa plată, ca să vadă bine drumul de întoarcere. Alţii, pentru a-şi aminti cum a început totul, imortalizează momentul. 

Răpuşi de oboseală, mulţi petrecăreţi s-au retras de pe ringul de dans, ca să-şi odihnească ochii. Nu au mai ajuns la hotel, ci au dormit direct pe plajă sau printre dansatori. 

Cei mai curajoşi s-au încumetat şi au făcut  o baie în mare, ca să-şi... revină. 

Alţii au luat o pauză ca să admire peisajul. 

E priveliştea pe care nu o vor uita curând. Cluburile de pe litoral şi-au închis porţile pentru moment, dar se vor redeschide după 15 mai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Turiştii au profitat din plin de ultima zi de distracţie de pe litoral