Antena Meniu Search
x

Au intrat pe teren pentru copii

Steliştii Paul Papp şi Claudiu Keşeru au fost rivali aseară într-un meci caritabil. Celor doi li s-a alăturat unii dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti din ţară ca să-i ajute pe copiii din mai multe centre de plasament

Vezi și

Steliştii Paul Papp şi Claudiu Keşeru au fost rivali aseară într-un meci caritabil. Celor doi li s-a alăturat unii dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti din ţară ca să-i ajute pe copiii din mai multe centre de plasament. 

"Prietenii lui Papp" şi "Prietenii lui Keşeru" au intrat aseară pe teren pentru o cauză nobilă. Să-i ajute pe copiii din centrele de plasament să se bucure de sărbătorile de iarnă.

Printre spectatori a fost şi Mihai Neşu. Chiar dacă n-a intrat pe teren a fost aplaudat de toţi spectatorii. După un an 2014 extrem de dificil în care şi-a pierdut ambii părinţi, Mihăiţă Neşu încă are puterea să fie optimist.

Toţi banii adunaţi aseară vor merge la copiii din mai multe centre de plasament. Cele două echipe au mai disputat un meci, tot pentru copiii aflaţi în grija statului, săptămâna trecută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Au intrat pe teren pentru copii