Antena Meniu Search
x

Au plecat cu tot cu ATM-ul dintr-un magazin din Chiajna

Hoţii de bancomate dau din nou o lovitură. 4 bărbaţi mascaţi au spart un magazin din Chiajna şi au plecat cu tot cu ATM-ul.

Vezi și

Hoţii de bancomate dau din nou o lovitură. 4 bărbaţi mascaţi au spart un magazin din Chiajna şi au plecat cu tot cu ATM-ul. 

Nu le-a trebuit foarte mult timp să ia pe sus bancomatul. În doar două minute au plecat fără să fie observaţi. Hoţii însă s-au îmbogăţit cu câteva zeci de mii de lei. Acum poliţiştii sunt pe urmele lor.

Ora 2 şi treizeci de minute. 4 persoane mascate coboară rapid din maşină. Sparg uşa de la intrarea în magazin şi în câteva secunde fură bancomatul.

Hoţii au acţionat foarte rapid. Nici nu au avut o misiune dificilă. Uşa era închisă, însă usor de dărămat, iar bancomatul nu era prins cum trebuite în perete.

Hoţii au dat spargerea imediat după miezul nopţii. Au reuşit să dărâme uşa şi să plece cu tot cu bancomat în doar câteva minute. Poliţiştii au făcut deja cercetare la faţa locului şi au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere. 

Nimeni nu a văzut şi nu a auzit nimic în momentul în care s-a dat spargerea. S-au ales totuşi cu câteva zeci de mii de lei. Hoţii s-au urcat în maşină şi au plecat în trombă. Acum anchetatorii sunt pe urmele celor 4 mascaţi. Hoţii riscă pana la 10 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Au plecat cu tot cu ATM-ul dintr-un magazin din Chiajna