Antena Meniu Search
x

Au reinceput cautarile in cazul lui Abel Apostol! Anchetatorii au gasit probe noi

O bucata de material in care ar fi fost infasurat cadavrul relanseaza ancheta in cazul disparitiei omului de afaceri Abel Apostol. Anchetatorii au gasit noi indicii care arata ca barbatul a fost ucis si aruncat in raul Mures

Vezi și

Dupa luni de zile, in care ancheta ajunsese intr-un punct mort, un prieten de familie, care se ocupa de terasa dupa disparitia lui Abel, a vazut plutind pe apa bucata de panza lunga de cativa metri. Ajutat de un angajat, a reusit sa o traga la mal. Mare le-a fost surprinderea cand au observat ca, de capete, avea legate greutati.

Modul in care a fost infasurata panza, faptul ca era legata de o caramida, sunt indicii ca aceasta panza sa fi fost folosita la ascunderea unui cadavru. Bucata de material a fost gasita in locul unde, acum doua luni, cainii de urma, adusi de politisti, au dat semne de agitatie. Mai mult, panza ar proveni, se pare, chiar din restaurantul unde se presupune ca a fost ucis omul de afaceri aradean.

La cererea familiei, pompierii au reluat ieri cautarile in raul Mures. “Cautarile se desfasoara cu barca. Muresul este foarte mic, a scazut acum foarte tare. Subofiterii cauta din barca sau pe jos cu uneltele specifice”, a declarat un reprezentant al politiei.

Iar eforturile au dat roade. Pompierii au mai gasit o geaca neagra si o camasa patata, la prima vedere, de sange. Familia sustine ca lucrurile nu-i apartin lui Abel. Dar, ar putea fi ale ucigasului. “Sunt pete brun-rosiatice, foarte posibil sa fie vorba de sange”, a spus politistul. Abel Apostol a fost vazut ultima data pe 1 mai, seara, la baza sa sportiva.

Principalul suspect in cazul disparitiei lui Abel Apostol este Adrian Buleu, sotul partenerei sale de afaceri. Barbatul se afla in arest. Procesul a fost amanat pentru sfarsitul lunii septembrie. Sotia suspectului, citata ca martor, nu a venit la ultima infatisare, din motive de sanatate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Au reinceput cautarile in cazul lui Abel Apostol! Anchetatorii au gasit probe noi