Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Au trecut doi ani de la tragedia din clubul Colectiv, însă judecata celor vinovaţi bate pasul pe loc

În dosarul în care patronii, artificierii şi fostul primar al Sectorului 4 sunt cercetaţi a fost o nouă amânare ieri.

de Redactia Observator

la 21.11.2017 , 08:56

În dosarul în care patronii, artificierii şi fostul primar al Sectorului 4 sunt cercetaţi a fost o nouă amânare ieri. Magistraţii ar fi trebuit să ia o hotărâre importantă: dacă acceptă sau nu introducerea Statului ca parte în proces, pentru garantarea plăţii despăgubirilor.

În doi ani, este a 5-a amânare a procesului, de când dosarul în care patronii clubului Colectiv sunt judecaţi pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă a fost reunit cu cel în care Cristian Popescu Piedone este judecat pentru abuz în serviciu.

Doi ani de zile fără nici un vinovat şi fără plata despăgubirilor care ar ajunge la 280 de milioane de euro.

Vezi și

Judecătorii ar fi trebuit să stabilească astăzi dacă statul va intra în proces drept garant pentru plata acestei sume. Asta nu s-a mai întâmplat însă pentru că nici până acum nu s-a stabilit cine sunt cei care s-au constituit părţi civile în dosar. 

Avocaţii celor trei patroni au cerut astăzi să se ia în discuţie şi reunirea acestui dosar cu cel în care doi pompieri de la ISU sunt judecaţi de către Tribunalul Militar pentru că au controlat clubul "Colectiv", dar nu au luat nicio masură. Magistraţii însă au respins această cerere, iar următorul termen de judecată va fi pe 4 decembrie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri sociale » Au trecut doi ani de la tragedia din clubul Colectiv, însă judecata celor vinovaţi bate pasul pe loc