Antena Meniu Search
x

Au vrut să moară împreună pentru că au luat note mici la şcoală!

Două copile din Focşani, una elevă în clasa a cincea iar cealaltă într-a şasea, s-au urcat pe un bloc şi au ameninţat că se aruncă. Le-a fost frică să nu fie bătute acasă, pentru rezultatele obținute la şcoală.

Vezi și

Două copile din Focşani, una elevă în clasa a cincea iar cealaltă într-a şasea, s-au urcat pe un bloc şi au ameninţat că se aruncă. Fetelor le-a fost frică să nu fie bătute acasă, pentru rezultatele obținute la şcoală.

Cele două fete erau îngrijorate pentru că luaseră două note proaste și le era frică de clipa în care le vor arăta părinţilor carnetul de note. În cele din urmă elevele au fost convinse să coboare chiar de mamele lor, ajutate de un profesor şi de jandarmi.

Una dintre fete suferea şi din alte motive. Ea le-a scris pe toate într-un bilet de adio, lăsat părinţilor. În bilet copila mărturisea că este bătută acasă, că s-a săturat să fie agresată şi că îşi doreşte o familie normală, părinţi normali cu care să stea de vorbă mai mult.

Eleva le-ar fi spus şi colegilor că s-a săturat de tensiunea de acasă și că vrea să moară, dar toţi au crezut că este doar o glumă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Au vrut să moară împreună pentru că au luat note mici la şcoală!