Antena Meniu Search
x

Aura Ion ar fi împlinit astăzi 24 de ani

24 de ani. Atât ar fi împlinit astăzi Aura Ion. Dacă nu s-ar fi stins în întuneric şi frig, lângă epava din Apuseni. Fratele şi surorile, părinţii în doliu şi prietenii apropiaţi au venit la mormântul ei.

Vezi și

 Felicitările de altădată s-au transformat astăzi în lacrimi. Iar lumânările au ars în amintire. Dar au adus un tort, ca să-şi amintească cum era, când frumoasa lor studentă era încă lângă ei. În această seară, cerul va fi luminat de lampioanele aprinse pentru Aura.

Revoltă şi lacrimi. Două mâine împreunate pentru rugăciune. Sora Aurei a îngenuncheat la mormântul împodobit cu flori şi şnururi de mărţişoare ca să-i mai vorbească o dată.

La două luni de când s-a spulberat avionul în munţi, e în doliu. Şi ea, şi fratele ei. Şi mama, care s-a prăbuşit pur şi simplu lângă cruce, ca să-şi şteargă lacrimile.

Aura ar fi împlinit astăzi 24 de ani. Ar fi primit cadouri şi îmbrăţişări. Ar fi zâmbit, ca în pozele ei. Şi s-ar fi bucurat, cum a făcut-o mereu.

Dar tragedia le-a răpit-o, când a plecat să salveze vieţi. S-a prăbuşit nedrept, în zborul ei spre afirmare. În frig, în lacrimi, cu vocea tot mai stinsă.

Poate că adevărul le va mai linişti sufletul. Procurorii au cerut Serviciului de Telecomunicaţii Speciale declasificarea convorbirilor la 112, din ziua în care s-a produs accidentul aviatic. E nevoie de lumină.

Pentru Aura, lumina se va ridica spre ceruri în această seară, la ora 22:00. Toţi cei care au cunoscut-o şi toţi cei care o îndrăgesc fără să o fi întâlnit vreodată vor lansa lampioane, de ziua celei care a fost Aura Ion.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Aura Ion ar fi împlinit astăzi 24 de ani