Antena Meniu Search
x

Un român i-a impresionat pe italieni, după ce a sărit în apă să salveze o mamă care s-a înecat în fața copiiilor

Aurel Baciu, un român de 51 de ani, i-a impresionat pe italieni după ce a sărit în apă să salveze o mamă care s-a înecat în fața copiiilor ei. S-a întâmplat în localitatea Ripa del Bosco (Capriolo), provincia Brescia, unde femeia și familia ei au ieșit la scăldat în apele canalului Fusia.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 03.08.2020, 08:52

Românul Aurel i-a impresionat pe italieni, după ce a sărit în apă să salveze o mamă care s-a înecat în fața copiiilor
Românul Aurel i-a impresionat pe italieni, după ce a sărit în apă să salveze o mamă care s-a înecat în fața copiiilor - Profimedia Images/ imagine ilustrativă
  • Românul a văzut plutind la suprafață trupul femeii și a intrat imediat în apă să-l recupereze, crezând că ar putea să o salveze.
  • O ambulanță a fost chemată la fața locului, însă nici medicii nu au putut să-i salveze viața mamei cu trei copii.

Sara Picotti era la scăldat împreună soțul ei și cu cei trei copii minori, când s-a produs tragedia. Primele concluzii arată că femeia a avut a intrat în stare de șoc atunci când a luat contact cu apa rece. Sara s-a înecat sub privirile disperate ale copiilor ei.

Aurel Baciu, un român de 51 de ani care locuiește în zonă, i-a văzut plutind la suprafață trupul femeii și a intrat imediat în apă să-l recupereze, crezând că ar putea să o salveze. Însă era deja prea târziu, scrie Il Giorno Milano.

O ambulanță a fost chemată la fața locului, însă nici medicii nu au putut să-i salveze viața mamei cu trei copii.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Un român i-a impresionat pe italieni, după ce a sărit în apă să salveze o mamă care s-a înecat în fața copiiilor