Antena Meniu Search
x

Autobuzele de pe 6 linii ale STB vor circula și noaptea, la "maratonul vaccinării" din București

Societatea de Transport București (STB) va avea linii care vor circula și noaptea pentru a duce bucureștenii la maratonul vaccinării, a anunțat primarul general Nicușor Dan.

de Redactia Observator

la 10.05.2021, 07:55

autobuze București
Maratonul vaccinării de la Bucureşti, în perioada 7-9 mai - Shutterstock

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că, alături de STB, a decis extinderea şi noaptea circulaţia autobuzelor pe liniile 104, 117, 178, 300, 313 şi 368, pentru a facilita transportul bucureştenilor la centrele de vaccinare şi înapoi spre casă, în contextul în care, vineri de la ora 16.00 începe maratonul vaccinării în Bucureşti.

„Peste exact 24 de ore, adică vineri la ora 16, începe maratonul vaccinării în Bucureşti. Prin colaborarea dintre Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davilla”, Primăria Capitalei şi ASSMB vor fi deschise non-stop 50 de puncte de vaccinare în două locaţii centrale din Capitală – Sala Palatului şi Biblioteca Naţională. Oricine vrea să se vaccineze cu vaccinul anti-COVID-19 o poate face fără niciun fel de programare, începând de vineri la ora 16 şi până luni la ora 8. Împreună cu STB, am convenit să extindem şi noaptea circulaţia autobuzelor pe liniile 104, 117, 178, 300, 313 şi 368, pentru a facilita transportul bucureştenilor la centrele de vaccinare şi înapoi spre casă”, a scris Nicuşor Dan, joi, pe Facebook.

Maratonul de la Bucureşti, programat pentru weekend-ul 7-9 mai, va fi urmat de evenimente similare în marile centre universitare - Târgu Mureş, Cluj, Iaşi şi Craiova. Cel mai probabil aceste evenimente vor fi organizate la mijlocul lunii mai sau în a doua jumătate a acesteia.

Potrivit news.ro, la Bucureşti se intenţionează organizarea a 50 de cabinete de vaccinare, care ar putea asigura imunizarea a peste 10.000 de oameni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Autobuzele de pe 6 linii ale STB vor circula și noaptea, la "maratonul vaccinării" din București