Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Autorităţile se gândesc să interzică accesul copiilor neimunizaţi în grădinițe și școli

Dacă spun nu vaccinării, părinţii ar putea să caute profesori particulari pentru pruncii lor. Autorităţile se gândesc destul de serios să interzică accesul copiilor neimunizaţi în colectivitate

de Redactia Observator

la 22.06.2015 , 20:17

Dacă spun NU vaccinării, părinţii ar putea să caute profesori particulari pentru pruncii lor. Autorităţile se gândesc destul de serios să interzică accesul copiilor neimunizaţi în colectivitate

Declaraţia a fost făcută azi de către un secretar de stat în Ministerul sănătăţii. 

Oficialii din Minister vorbesc şi despre varianta excluderii copiilor neimunizaţi din colectivitate. Oamenii se bazează pe statisticile alarmante, am putea spune, din ultima vreme. Există judeţe, în ţara noastră unde rata de vaccinare a scăzut mult sub 95%, adică sub pragul de siguranţă naţională.

Vezi și

Ce înseamnă asta? Ne explică tot cei din Ministerul Sănătăţii. De exemplu într-o colectivitate de 100 de copii, dacă 20 sunt nevaccinaţi riscul de producere a unor epidemii este maxim.

Astfel în cazul în care ar apărea boli rare, care ar fi putut fi prevenite cu ser imunizator, cel puţin doi copii din acea colectivitate ar putea plăti cu viaţa. Autorităţile sfătuiesc părinţii să nu spună NU vaccinării, doar pentru că aşa au auzit sau au citit pe internet. Diversele boli grave, pe care o serie de specialişti din online le leagă de vaccinuri, nu au în realitate, spun adevăraţii specialişti, nici o legătură cu serul imunizator.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Autorităţile se gândesc să interzică accesul copiilor neimunizaţi în grădinițe și școli