Antena Meniu Search
x

Averea lui Vasile Turcu, pe mâna cămătarilor. Bolidul de lux al fostului dinamovist are un alt proprietar

Se împlineşte o lună de când Vasile Turcu a decis să-şi pună capăt zilelor, iar dacă moartea sa pare din ce în ce mai greu de elucidat, de averea sa se alege praful! Foştii parteneri de afaceri îşi vor banii înapoi, băncile sunt şi ele pregătite de executare, iar cămătarii au pus deja mâna pe bolidul de lux al fostului dinamovist.

Vezi și

Se împlineşte o lună de când Vasile Turcu a decis să-şi pună capăt zilelor, iar dacă moartea sa pare din ce în ce mai greu de elucidat, de averea sa se alege praful! Foştii parteneri de afaceri îşi vor banii înapoi, băncile sunt şi ele pregătite de executare, iar cămătarii au pus deja mâna pe bolidul de lux al fostului dinamovist.

În urmă cu câţiva ani, unul dintre băieţii lui Vasile Turcu s-ar fi împrumutat la cămătari ca să-şi ajute tatăl să termine o lucrare. Înţelegerea ar fi fost ca, până la sfârşitul lui 2017 să fie restituită întreaga sumă, numai că, între timp, milionarul a murit, iar cămătarii au început să bată la uşă.

„Sefor" apare deja la volanul maşinii lui Turcu, iar unul dintre avocaţii clanului Duduianu confirmă faptul că limuzina şi-a schimbat proprietarul. Din partea familiei Turcu nimeni nu vrea să comenteze, însă.

Asta în situaţia în care există o înţelegere făcută cu acordul ambelor părţi, în faţa unui notar. Altfel vorbim de o infracţiune.

Recuperarea Bentley-ul lui Vasile Turcu este, se pare, doar începutul colectării datoriilor de la afaceristul care s-a sinucis în urmă cu o lună.

Iar băncile ar fi ipotecat mai multe imobile, inclusiv casa de pe strada „Nicolae Caranfil" din Capitală pentru recuperarea unui credit de aproape 1 milion de euro. Vasile Turcu a murit pe 9 martie la spitalul Floreasca din Capitală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Averea lui Vasile Turcu, pe mâna cămătarilor. Bolidul de lux al fostului dinamovist are un alt proprietar