Antena Meniu Search
x

Un avion NATO plin cu echipamente medicale din Coreea de Sud aduce speranța în spitalele din România

O aeronavă plină cu echipamente medicale a decolat în acestă după-amiază din Seul și va ateriza în cursul zilei de mâine la București.

de Redactia Observator

la 26.03.2020, 00:17

Vezi și

O aeronavă plină cu echipamente medicale a decolat în acestă după-amiază din Seul și va ateriza în cursul zilei de mâine la București.

Ore întregi au încărcat militarii români și cei coreeni kit-urile de siguranță destinate medicilor din ţara noastră.

Un avion în care încap 6 transportoare blindate sau 100 de militari echipați complet a fost umplut până la refuz cu echipamente medicale.Cele 100.000 de mii de combinezoane sunt primele dintr-un lot de 1.750.000. Echipamentele au fost contractate de misiunea diplomatică a României din Coreea de Sud. Sunt exact ca cele cu care medicii coreeni înfruntă virusul nevăzut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Transportul echipamentelor este asigurat de piloții Ministerului Apărării Naționale. Zilele trecute, 50.000 de teste au fost aduse în România și distribuite.

Testele sunt fabricate de specialiștii chinezi și sunt folosite în toată lumea. În primele zece zile de incubaţie, testul rapid are o precizie de 70%, iar după 10 zile, precizia este de 100%.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Un avion NATO plin cu echipamente medicale din Coreea de Sud aduce speranța în spitalele din România