Meniu
Search
x

Un avion NATO plin cu echipamente medicale din Coreea de Sud aduce speranța în spitalele din România

O aeronavă plină cu echipamente medicale a decolat în acestă după-amiază din Seul și va ateriza în cursul zilei de mâine la București.

De Redactia Observator la 26.03.2020, 00:17
Vezi și

O aeronavă plină cu echipamente medicale a decolat în acestă după-amiază din Seul și va ateriza în cursul zilei de mâine la București.

Ore întregi au încărcat militarii români și cei coreeni kit-urile de siguranță destinate medicilor din ţara noastră.

Un avion în care încap 6 transportoare blindate sau 100 de militari echipați complet a fost umplut până la refuz cu echipamente medicale.Cele 100.000 de mii de combinezoane sunt primele dintr-un lot de 1.750.000. Echipamentele au fost contractate de misiunea diplomatică a României din Coreea de Sud. Sunt exact ca cele cu care medicii coreeni înfruntă virusul nevăzut.

Park Kwanho, medic Kyung Hee University Medical Center - Cetățeni ai României! Renunțați la întâlniri, la ieșiri inutile afară. Stați în casă. Acolo sunteți în siguranță.

Transportul echipamentelor este asigurat de piloții Ministerului Apărării Naționale. Zilele trecute, 50.000 de teste au fost aduse în România și distribuite.

Testele sunt fabricate de specialiștii chinezi și sunt folosite în toată lumea. În primele zece zile de incubaţie, testul rapid are o precizie de 70%, iar după 10 zile, precizia este de 100%.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Un avion NATO plin cu echipamente medicale din Coreea de Sud aduce speranța în spitalele din România