Antena Meniu Search
x

Avocatul din Oradea si sotia sa acuzati de crima au fost adusi in tara

La cinci luni de la crima care a ingrozit Romania, avocatul din Oradea si sotia lui ajung in fata procurorilor ca sa faca lumina intr-un caz extrem de complicat

Vezi și

In decembrie, avocatul din Oradea si-ar fi ucis soacra, ajutat chiar de sotie, fiica victimei, apoi, au fugit din tara. Au fost prinsi in Elvetia si arestati, iar acum sunt anchetati in tara pentru omor deosebit de grav.

Dupa cinci luni de arest preventiv in Elvetia, Cristina, profesoara de 28 de ani, acuzata ca si-a ucis propria mama, impreuna cu sotul ei, avocat, a fost adusa in tara. De la Aeroportul Otopeni a fost preluata sub escorta si trimisa direct in arest. Azi, a fost prezentata procurorilor din Oradea.

Cu ochii umezi, tatalui ii este greu sa creada ca in spatele chipului angelic al propriului copil, s-ar putea ascunde un criminal. Asteapta marturia fetei. In sala de judecata insa, tanara cere sa fie audiata cu usile inchise, apoi refuza sa vorbeasca. "Nu a putut sa dea o declaratie. Este foarte confuza si obosita", a spus Razvan Doseanu, avocat.

Cristina nu recunoaste, dar nici nici respinge implicarea ei intr-o crima care a ingrozit Romania. Asa ca, s-a intors in arest pana luni, cand va fi audiata din nou. "Instanta a confirmat mandatul de arestare preventiva pe numele Pazurik Erica Cristina", a declarat Adrian Has, purtator de cuvant Curtea de Apel Oradea.

Procurorii sustin ca si fata, si sotul ei ar fi lovit victima sau ar fi fost si o a treia persoana. Din Elvetia, avocatul le-ar fi transmis anchetatorilor ca socrul lui si-a ucis sotia. Deocamdata, anchetati sub acuzatia de omor deosebit de grav sunt doar sotii Moraru. "Ipoteza Parchetului, din punctul meu de vedere, este gresita. Acolo a existat o actiune violenta exercitata de o persoana", a mai spus avocatul femeii acuzate.

Pe 3 decembrie, anul trecut, vecinii l-au vazut pe avocatul din Oradea plecand in graba de acasa cu multe bagaje. Cristina il insotea. Impreuna ar fi scapat de cadavru si apoi au fugit din tara. Trei saptamani au rascolit anchetatorii orasul in cautarea femeii disparute. Cadavrul gasit are degetele devorate. Desi era sfartecat de caini, trupul femeii pastra urmele crimei. "Moartea s-a datorat hemoragiei externa consecutiva unor plagi taiate, profunde, la nivelul gatului", a declarat Camelia Buhaci, legist.

Nu se stie inca de mana cui a murit, asta urmeaza sa afle anchetatorii, in fata carora va ajunge maine si avocatul Cosmin Moraru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Avocatul din Oradea si sotia sa acuzati de crima au fost adusi in tara