Antena Meniu Search
x

Baby Boom, targul pentru copii: 130 de companii isi vor expune ofertele

Atentie mamici, bunici si iubitoare de copii! Incepand de maine, la Romaero Baneasa, se desfasoara Baby Boom - targul pentru copii. Pana pe 7 aprilie, aproape 130 de companii si sute de branduri isi vor expune ofertele si serviciile.

Vezi și

Este vorba despre cele mai noi produse intrate pe piata din Romania. Veti descoperi, astfel, care mai e moda carucioarelor, a bicicletelor, cum arata jucariile copilului modern sau centura de siguranta pentru gravide, care sunt colectiile primavara-vara pentru cei mici si ce mai e nou in materie de sisteme de monitorizare a copiilor.

Aproape 130 de companii si sute de branduri isi vor expune ofertele si serviciile, timp de patru zile. De asemenea, de maine si pana duminica, parintii pot afla cele mai importante detalii legate de ingrijirea copilului de la importanti specialisti in domeniu. Maine, incepand cu ora 13:00, cu totii beneficiaza de acces gratuit la o serie de sfaturi primite din partea invitatilor de seama din cadrul Clubului Traieste Sanatos!

Iar sambata, va bucurati de doua concursuri noi! Yummy Mommy! Powered by Cord Blood Center le scoate la defilare pe cele mai frumoase gravide, iar Pitici cu mintea brici, pe cei mai isteti copilasi, invitati sa-si dea cu parerea asupra celor mai importante aspecte din vietile cunoscutilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Baby Boom, targul pentru copii: 130 de companii isi vor expune ofertele