Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Baia în mare, terapie de octombrie. Turiştii se pot bucura de un weekend cu vreme bună pe litoral

La mare bate o briză de vacanţă şi de normalitate. Pe lângă soarele blând şi vremea caldă, turiştii se pot bucura de adevărate băi terapeutice în mare şi de restaurante deschise. Iar weekendul se anunţă cald, ca la început de vară. Ideal pentru un scurt sejur.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 23.10.2020 , 22:51

  • Pentru copiii, vacanţa continuă nesperat de mult.
  • Spre deosebire de Bucureşti, la mare restaurantele sunt deschise.

Toamna, marea este o adevărată terapie pentru turiştii care vin să-i asculte valurile. Un bărbat a ales să facă terapie de şoc: încurajat de temperaturile ca de început de vară, a intrat în apă.

Pentru copiii, vacanţa continuă nesperat de mult. Aşa că nu a fost nicio supărare că s-au închis grădiniţele. Spre deosebire de Bucureşti, la mare restaurantele sunt deschise.

Georges Bongono- bucătar: Ulei de măsline, midii proaspete, un pic de vin alb, usturoi şi ne ajutăm de un pic de pătrunjel proaspăt.

Vezi și

Alina Bănică- manager restaurant: Am redus prețurile puţin pentru perioada aceasta de pandemie. Lucrăm numai pe rezervare, pe o capacitate de 50 la sută.

Nici cazarea nu este o problemă. Pe litoral, sunt în jur de 10 hoteluri deschise tot timpul anului.

Iolanda Nanu, manager hotel: Pentru perioada aceasta, rezervările sunt doar pentru o singură noapte.

Dacă nu v-aţi făcut încă planuri pentru weekend, e momentul să luaţi în calcul litoralul. Vremea va fi superbă, 23 de grade mâine, iar duminică - 21 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Baia în mare, terapie de octombrie. Turiştii se pot bucura de un weekend cu vreme bună pe litoral