Antena Meniu Search
x

Moarte îngrozitoare la Tecuci! Un băieţel de nici 2 ani s-a înecat cu un bob de porumb. Greşeala fatală a părinţilor! (VIDEO)

Neglijenţa a dus şi la moartea unui băieţel de doar un an şi 8 luni din Tecuci. Copilul s-a înecat cu un bob uscat de porumb, iar părinţii au ajuns prea târziu cu el la spital. În contact cu mediul umed, bobul şi-a mărit diametrul şi i-a obturat căile respiratorii. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Vezi și

Neglijenţa a dus şi la moartea unui băieţel de doar un an şi 8 luni din Tecuci. Copilul s-a înecat cu un bob uscat de porumb, iar părinţii au ajuns prea târziu cu el la spital. În contact cu mediul umed, bobul şi-a mărit diametrul şi i-a obturat căile respiratorii. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Protecţia Copilului din Galaţi a demarat o anchetă pentru a stabili de ce a fost lăsat copilul nesupravegheat. Pe numele părinţilor a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Moarte îngrozitoare la Tecuci! Un băieţel de nici 2 ani s-a înecat cu un bob de porumb. Greşeala fatală a părinţilor! (VIDEO)