Antena Meniu Search
x

Banatul Montan ascunde cele mai spectaculoase peisaje pentru turişti

În aceste condiţii, nu e de mirare că oamenii au preferat să stea mai mult acasă. Inclusiv în vacanţe, românii au ales să îşi descopere ţara. Sunt multe zone care merită văzute, la unele se ajunge mai greu, dar ceea ce vom găsi, odată ajunşi la destinaţie, merită.

de Redactia Observator

la 19.10.2020, 18:06

Vezi și
  • S-a deschis sezonul celor care iubesc cascadele.
  • Sunt trei în Banatul Montan: Vascada Modovița, Cascada Bigăr si Cascada Cârșa. 

Într-un an atipic precum a fost acesta, să nu duci lipsă de vizitatori e mare lucru. Aşa că proprietarii şi administratorii din zona montană Semenic spun că ei sunt totuşi mulțumiți.

Mihaela Stoica – administrator pensiune: Pe ansamblu a fost  greu să te adaptezi, foarte greu. Multă lume reticientă. Întrebau la telefon dacă asigurăm condiţiile de igienă de distanţare socială, de purtat măşti absolut tot... mnaa noi am asigurat. 

Din cauza pandemiei, sezonul a inceput abia în iunie. Paştele a fost şters de pandemie de pe harta... turistică. Partea bună e că românii au ales mai mult destinaţiile interne, în defavoarea celor externe.

Iuliana Craia,  punct de informare truristica: La început a fost trist mai ales în perioada stării de urgenţă respectiv de alertă când a fost un număr redus de vizitatori, însă ne-am revenit treptat în lunile august şi septembrie când numărul vizitatorilor a crescut. Ceea ce este înbucurător este faptul că românii au început să îşi descopere mai mult ţara. 

Şi o pot face în continuare, căci unitățile de cazare rămân încă deschise.

Daniel Cizmaș – administrator baza de agrement: Momentan nu este sfârşit de sezon. Noi încercăm să ţinem deschis efectiv până vine şi zăpadă să nu avem pauze între cele două sezoane.

Zonele turistice din Caraș-Severin sunt preferate, în general, de pasionații de drumeții în natură. Iar după un septembrie secetos, s-a deschis sezonul celor care iubesc cascadele. Sunt trei în Banatul Montan: Vascada Modovița, Cascada Bigăr si Cascada Cârșa. 

O spun mai toţi turiştii care ajung în această perioadă în Banatul Montan. Sau, altfel spus, în acest colț de rai prea puţin cunoscut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Banatul Montan ascunde cele mai spectaculoase peisaje pentru turişti