Antena Meniu Search
x

O bancă inteligentă a fost inaugurată la Iași, dar minunea nu a durat mult. Una dintre prizele USB deja s-a stricat

Rolul băncilor, după cum le ştim cu toţii, este să ne permită să ne odihnim pe ele, la o ieşire în parc sau pe stradă. Dar nu şi în Iaşi. Acolo, un astfel de corp de mobilier stradal, inaugurat recent, are o mulţime de facilităţi inedite.

Vezi și

Rolul băncilor, după cum le ştim cu toţii, este să ne permită să ne odihnim pe ele, la o ieşire în parc sau pe stradă. Dar nu şi în Iaşi. Acolo, un astfel de corp de mobilier stradal, inaugurat recent, are o mulţime de facilităţi inedite. Internet wireless gratuit pe o rază de o sută de metri şi chiar posibilitatea de a-ţi încărca telefonul mobil.

Din păcate, minunea nu a durat prea mult. Una dintre prizele USB deja s-a stricat.

Banca inteligentă, pentru care s-au cheltuit 7.000 de lei, dă deja semne de oboseală. Prizele nu mai funcţionează. 

Primarul spune că priza va fi reparată. Între timp are planuri mari. Vrea să aibă în oraş alte 200 de astfel de bănci inteligente. Cât mai repede.

Tot în Iaşi, de curând a fost finalizat şi un parc antifonic, într-o zonă aglomerată din oraş. Investiția a fost de peste 200.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » O bancă inteligentă a fost inaugurată la Iași, dar minunea nu a durat mult. Una dintre prizele USB deja s-a stricat