Meniu
Search
x

Bărbat din Brăila dus direct la Psihiatrie, după ce a intrat cu toporul în cabinetul medicului de familie

Scene şocante în Brăila, acolo unde un bărbat cu probleme psihice a intrat peste un medic de familie, în timpul unei consultaţii, şi a lovit cu toporul biroul din cabinet, apoi a spart o oglindă. Bărbatul violent a ameninţat personalul medical pe motiv că ar fi fost jignit de sistem.

De Redactia Observator la 20.12.2019, 11:06
Vezi și

Scene şocante în Brăila, acolo unde un bărbat cu probleme psihice a intrat peste un medic de familie, în timpul unei consultaţii, şi a lovit cu toporul biroul din cabinet, apoi a spart o oglindă. Bărbatul violent a ameninţat personalul medical pe motiv că ar fi fost jignit de sistem. A reuşit să fugă din unitatea medicală, dar poliţiştii l-au prins în scurt timp. L-au internat în Spitalul de Psihiatrie.

Tânărul, în vârstă de 32 de ani, avea programare la medicul de familie. Însă nu şi-a aşteptat rândul şi a intrat ameninţător în cabinet.

Laura Dinulescu, medic familie - Ne-am trezit cu el venind peste noi în timpul unei consultații și începând să țipe, să urle, a tăiat aici cu un topor.

În cabinet se aflau medicul, asistenta şi două persoane la consultaţii.

Laura Dinulescu, medic familie - Ne-a jignit, a împins biroul și amandoua nu am mai putut să ieșim. În momentul în care a dat cu toporul în birou și eu eram la jumate de metru

Bărbatul nu a stat mult şi a plecat, nu înainte, însă, de a sparge şi oglinda. Cadrele medicale au sunat imediat la 112. Poliţiştii l-au prins la scurt timp pe individ.

Gianina Niculae, agent IPJ Brăila - Acesta a fost condus la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor unde a fost deschis dosar penal pentru savârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere și portul sau folosirea de obiecte periculoase

Acesta s-ar fi simţit jignit de sistemul medical, după ce ar fi sunat la 112, potrivit spuselor medicilor. Unitatea medicală cu pricina are buton de panică, nu şi camere de supraveghere.

Agresorul a fost internat Spitalul de Psihiatrie din Brăila.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Bărbat din Brăila dus direct la Psihiatrie, după ce a intrat cu toporul în cabinetul medicului de familie