Antena Meniu Search
x

Bărbat de 35 de ani din Cluj, acuzat că a batjocorit trei fetițe

Caz înfiorător într-o localitate din Cluj! Un bărbat de 35 de ani a fost reţinut după ce a fost acuzat că ar fi violat trei minore de 8, 10 şi 12 ani. Două dintre ele sunt fiicele iubitei sale, iar a treia este sora acesteia.

de Redactia Observator

la 05.08.2019, 15:32

Vezi și

Caz înfiorător într-o localitate din Cluj! Un bărbat de 35 de ani a fost reţinut după ce a fost acuzat că ar fi violat trei minore de 8, 10 şi 12 ani. Două dintre ele sunt fiicele iubitei sale, iar a treia este sora acesteia. Cazul a ajuns în atenţia poliţiei după ce una dintre fete i-a povestit tatălui ei ce i s-a întâmplat.

În urmă investigațiilor efectuate de către polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, în colaborare cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Cluj și reprezentanți DGASPC Cluj, sub coordonarea procurorului de caz, a rezultat că bărbatul în vârstă de 35 de ani ar fi întreținut raporturi sexuale cu 2 minore - fiicele concubinei sale. De asemenea, bărbatul ar fi încercat să întrețină relații sexuale și cu sora concubinei sale, o minoră în vârstă de 12 ani.

Față de bărbat fost luată măsură reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de viol, tentativă de viol și agresiune sexuală - apoi a primit și mandatul de arestare preventivă pe 30 de zile

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Bărbat de 35 de ani din Cluj, acuzat că a batjocorit trei fetițe