Antena Meniu Search
x

Poliția din Dâmbovița, dată peste cap de un bărbat beat criță. Credea că a fost lovit de o mașină

Un bărbat a pus pe jar toată Poliţia din Găeşti, după ce a sunat la 112 şi a spus că a fost lovit de o mașină. Imediat, agenţii de la Circulaţie au intrat în alertă şi au început să caute autoturismul care l-ar fi lovit.

de Redactia Observator

la 09.02.2019, 10:29

Vezi și

Un bărbat a pus pe jar toată Poliţia din Găeşti, după ce a sunat la 112 şi a spus că a fost lovit de o mașină. Imediat, agenţii de la Circulaţie au intrat în alertă şi au început să caute autoturismul care l-ar fi lovit. Pentru a-l identifica, ei au vizionat mai întâi imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă. Iar după ce le-au văzut şi-au dat seama ce s-a întâmplat, de fapt.

Omul era atât de beat încât nu se mai putea ţine pe picioare. Câţiva trecători l-au ajutat şi l-au tras din calea maşinilor.

Bărbatul, din Bucureşti, nu a păţit nimic. A fost dus totuşi la spital, pentru investigaţii medicale. Iar testele au stabilit că avea o alcoolemie de 1,40 la mie!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Poliția din Dâmbovița, dată peste cap de un bărbat beat criță. Credea că a fost lovit de o mașină