Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat din Dâmbovița, mort după ce a căzut de pe o punte pietonală veche de 30 de ani

Accident teribil, aseară, în Dâmbovița. Un bărbat de 67 de ani a murit după ce a căzut de pe o punte pietonală veche de 30 de ani, aflată în stare deplorabilă. Localnicii ar fi cerut Primăriei, în repetate rânduri, să reabiliteze calea de acces, dar, spun ei, nimeni nu a luat vreo măsură.

de Redactia Observator

la 18.03.2019 , 10:54

Accident teribil, aseară, în Dâmbovița. Un bărbat de 67 de ani a murit după ce a căzut de pe o punte pietonală veche de 30 de ani, aflată în stare deplorabilă. Localnicii ar fi cerut Primăriei, în repetate rânduri, să reabiliteze calea de acces, dar, spun ei, nimeni nu a luat vreo măsură. În replică, primarul susţine că la numai un kilometru se află un pod nou, iar puntea nu trebuia traversată pe bicicletă.

Pe bicicletă şi pe întuneric, aşa ar fi traversat bărbatul, în comuna Brăneşti, puntea pietonală veche. Lungă de 300 de metri, se mişcă din toate încheieturile, are scânduri putrezite sau chiar lipsă, şi, mai grav, nu există nici elemente de susţinere pentru cei care trec. La un moment dat, într-un loc în care podul se înclină într-o parte, omul a căzut de la o înălţime de 6 metri.

Un tânăr a fost cel care l-a descoperit pe biciclist şi a alertat imediat autorităţile. Căzătura i-a fost însă fatală bătrânului, mai ales că ar fi fost şi în stare de ebrietate.

Vezi și

Oamenii care locuiesc în zonă spun că au sesizat de mai multe ori primăria despre pericolul pe care îl reprezintă puntea. Dar nimeni nu a luat nicio măsură.

Mai mult, un frate de-al bărbatului ar fi rămas paralizat, după ce a căzut de pe aceeași cale de acces. Poliţiştii anchetează acum cazul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Bărbat din Dâmbovița, mort după ce a căzut de pe o punte pietonală veche de 30 de ani