Antena Meniu Search
x

Un bărbat de 48 de ani a fost pur şi simplu decapitat de o piesă metalică pe Şantierul Naval Tulcea

Un bărbat de 48 de ani a fost pur şi simplu decapitat după ce o piesă metalică de 40 de tone a căzut peste el, pe Şatierul Naval din Tulcea.

Vezi și

Accident de muncă îngrozitor pe Şantierul Naval Tulcea. Un bărbat de 48 de ani a fost pur şi simplu decapitat după ce o piesă metalică de 40 de tone a căzut peste el.

Şantierul Naval Tulcea. La bordul unei nave în construcţie pompierii duc o intervenţie dificilă. Trebuie să scoată dintre fiare, trupul fără viaţă al unui bărbat prins în scheletul metalic.

O misiune extrem de periculoasă într-un spaţiu... foarte mic. Dar salvatorii reuşesc, într-un final, să recupereze victima.

Bărbatul de 48 de ani lucra chiar la construcţia navei. Nenorocirea s-a petrecut într-o fracţiune de secundă. Şi niciun coleg nu a mai avut timp să intervină să-l ajute după ce piesă grea de 40 de tone s-a prăbuşit peste el. 

Tragedia este cercetată acum şi de inspectorii de muncă.

Constanţa Arsenie, inspector şef adjunct ITM Tulcea: "O persoană este implicată în accident, a decedat. Facem cercetări. După efectuarea cercetărilor se vor stabili împrejuărrile şi cauzele producerii evenimentului."

Şi poliţiştii au intrat pe fir pentru a elucida cazul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat de 48 de ani a fost pur şi simplu decapitat de o piesă metalică pe Şantierul Naval Tulcea