Antena Meniu Search
x

Un bărbat din Focşani a încercat să-şi ucidă soţia şi apoi a intrat cu maşina sub roţile unui TIR

Un bărbat din Focşani a încercat să-şi ucidă soţia şi apoi a intrat cu maşina sub roţile unui TIR

Vezi și

Martorii spun că nu a avut nicio intenţie să frâneze, semn clar că a ales sinuciderea. Era în divorţ cu soţia şi plecase de acasă în urmă cu o lună. Dar în această dimineaţă, a aşteptat-o cu un cuţit în scara blocului şi a înjunghiat-o de mai multe ori. Femeia a scăpat miraculos.

Florin Demeter ar fi intrat pe contrasens cu aproape 150 de kilometri pe oră. Cuprins de remuşcări, şi-a premeditat moartea. Pe şoseaua alunecoasă, nu a frânat deloc. Maşina s-a rupt efectiv la impactul cu cele două tiruri. 

Anchetatorii au găsit bucăţi din caroserie împrăştiate pe şosea, iar scaunele aruncate pe câmp. În borsetă, Florin a lăsat un bilet: "Nu mă mai întorc", ar fi scris în ultimul lui mesaj. 

Cu doar o oră mai devreme, bărbatul a încercat să-şi ucidă soţia cu care era în divorţ. A înjunghiat-o de mai multe ori în scara blocului, iar apoi a fugit. Două etaje mai sus, în apartamentul din care plecase în urmă cu o lună, era băiatul lor, elev în clasa a zecea. 

Femeia a fost salvată la timp. Vecinii au găsit-o în agonie.

Alina Cosma, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Sfântul Pantelimon Focşani: "A ajuns dimineaţă, în jurul orei 7, la unitatea de primiri Urgenţe a spitalului, cu plăgi înjunghiate multiple. A fost internată în secţia de chirurgie."

În vara anului trecut, tot în Vrancea, un tânăr IT-ist din Capitală şi-a înjunghiat copilul de cinci ani, iar apoi a intrat cu maşina într-un copac. Tot divorţul de soţie l-ar fi împins spre moarte. 

Florin Demeter era şofer şi lucra pentru o firmă de ţigări electronice. Înainte, ar fi fost angajat la Camera de Comerţ. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat din Focşani a încercat să-şi ucidă soţia şi apoi a intrat cu maşina sub roţile unui TIR