Antena Meniu Search
x

Bărbat infectat cu coronavirus: „Mă întrebau dacă am luat bani ca să stau în spital”

Sorin Lungu, un bărbat din Bârlad care a avut ghinionul să fie infectat cu coronavirus, povestește cu amărăciune, după cele 19 zile petrecute în spital, că s-a lovit de ignoranța celor care nu cred în existenţa virusului și îl întrebau dacă a luat bani ca să stea în spital.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 22.08.2020, 07:26

Sorin Lungu povestește experiența sa cu noul coronavirus
Sorin Lungu povestește experiența sa cu noul coronavirus - digi24.ro
  • Sorin Lungu povestește că, deși le povestea prietenilor care-l sunau cât de grea e boala, unii dintre ei încă mai puneau la îndoială existența bolii.
  • După 19 zile lungi de luptă cu boala, Sorin Lungu a fost externat din spitalul din Bârlad.

Sorin Lungu povestește, într-un interviu acordat Digi24, că nu și-a imaginat cât de agresiv este virusul până când nu a ajuns pe patul de spital.

„Dureri de cap crunte, crunte la modul... nu știu... ceva mai rău nu am avut, am avut operații și n-am avut așa durere. Plutea creierul. Orice medicament, orice perfuzie îmi punea mi se părea că-mi face mai rău”, povestește bărbatul.

Sorin spune că, deși le povestea prietenilor care-l sunau cât de grea e boala, au fost unii care încă mai puneau la îndoială existența virusului.

”- Ce v-au întrebat?

- Dacă am fost spitalizat contra cost. Un tip care nu e la o vârstă să nu creadă și nu era un din ăla fără școală, care m-a dat pe spate întrebându-mă dacă am luat bani ca să stau în spital, știind starea prin care am trecut eu”, povestește Sorin.

Acum, el le este recunoscător medicilor care i-au salvat viaţa. 

A rămas așa de marcat de experiența pe care a trăit-o aici! La un moment dat, a făcut comandă și a cumpărat pentru tot pavilionul baxuri de apă minerală. Când a plecat, a vrut neapărat să vadă cum arătăm”, povestește medicul Monica Aioanei, care l-a tratat pe bărbatul din Bârlad.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Bărbat infectat cu coronavirus: „Mă întrebau dacă am luat bani ca să stau în spital”