Antena Meniu Search
x

Un bărbat s-a înjunghiat în burtă, încercând să taie porcul. Animalul s-a zbătut din toate puterile, lovindu-l peste mână

Un bărbat din Botoşani, care încerca să taie un porc, s-a înjunghiat în burtă, după ce animalul s-a zbătut din toate puterile. Un bărbat din Botoşani, care încerca să taie un porc, s-a înjunghiat în burtă, după ce animalul s-a zbătut din toate puterile.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 03.11.2019, 12:09

- Foto Profi Media - Imagine cu caracter ilustrativ

Un bărbat din Botoşani, care încerca să taie un porc, s-a înjunghiat în burtă, după ce animalul s-a zbătut din toate puterile.

Exact în momentul în care se pregătea să aplice lovitura mortală, porcul l-a lovit peste mână, iar gospodarul s-a înjunghiat singur.

Un gospodar s-a înjughiat singur, când încerca să taie porcul

Un porc a scăpat cu viaţă, după ce l-a lovit peste mână pe un gospodar care încerca să-l sacrifice. Mâna în care ţinea cuţitul i-a alunecat şi s-a lovit singur cu cuţitul în burtă.

Bărbatul de 47 de ani, din localitatea Plopenii Mari, a ajuns de urgență la Spitalul Județean Botoșani, informează botosaninews.ro.

Chiar el a sunat la 112 și a cerut sprijinul cadrelor medicale. Un echipaj de la Ambulanță a ajuns la fața locului și l-a transportat la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat s-a înjunghiat în burtă, încercând să taie porcul. Animalul s-a zbătut din toate puterile, lovindu-l peste mână