Antena Meniu Search
x

Un bărbat dintr-un sat din Munţii Orăştie a descoperit o cruce imprimată într-un buștean de fag

Semn divin sau întâmplare ciudată? Asta se întreabă oamenii dintr-un sat din Munţii Orăştie după ce, într-un buştean crăpat, a apărut imaginea unei cruci mari. Bărbatul care tăia bucata de lemn s-a minunat, apoi şi-a strigat soţia şi neamurile să vadă minunea.

Vezi și

Semn divin sau întâmplare ciudată? Asta se întreabă oamenii dintr-un sat din Munţii Orăştie după ce, într-un buştean crăpat, a apărut imaginea unei cruci mari. Bărbatul care tăia bucata de lemn s-a minunat, apoi şi-a strigat soţia şi neamurile să vadă minunea. Omul pregătea rezerva de lemne pentru iarnă când s-a întâmplat totul. Are 56 de ani, lucrează de mic la pădure, dar se jură că aşa ceva nu a mai văzut. 

Cu doar jumătate de oră înainte, omul nu şi imagina vreo clipă ce avea să găsească. Pur şi simplu, într-o sâmbătă dimineaţa, îndemnat de vremea bună, a vrut doar să pregătească rezervele de lemn pentru la iarnă. Mai ales că-n Bucium, sat de munte, iernile sunt grele.

Oameni din toată localitatea au venit să vadă semnul divin. Nu doar că a apărut o cruce, dar simbolul creştin este mare şi foarte bine conturat. De fapt, imaginea crucii are şi altă textură şi seamănă cu scoarţa fagului.

Oamenii au de gând să pună buşteanul la loc de cinste şi vor să-l arate oricui le trece pragul cu gând bun.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Un bărbat dintr-un sat din Munţii Orăştie a descoperit o cruce imprimată într-un buștean de fag