Antena Meniu Search
x

Intervenție la limită în Neamț. Bărbat în stop cardiorespirator, salvat de pompieri din flăcări

Un bărbat de 50 de ani din Piatra Neamţ poate spune că s-a născut a doua oară după ce a fost readus la viaţă de pompierii care au venit să stingă un incendiu izbucnit în casa acestuia. Omul era deja în stop cardiorespirator din cauza fumului degajat

Vezi și

Un bărbat de 50 de ani din Piatra Neamţ poate spune că s-a născut a doua oară după ce a fost readus la viaţă de pompierii care au venit să stingă un incendiu izbucnit în casa acestuia. Omul era deja în stop cardiorespirator din cauza fumului degajat de focul care pornise de la o tigaie uitată pe foc. Norocul său a fost că salvatorii l-au găsit imediat. Atenție, imagini care vă pot afecta emoţional.

Sunt momente dramatice, însă finalul e fericit. Bărbatul de 50 de ani poate spune că a avut zile. Alarma au dat-o vecinii puţin după lăsarea întunericului.

Salvatorii au intrat în casa în care deja nu se mai putea respira. Spre norocul bărbatului, l-au găsit rapid.

Soţia omului, de care era despărţit, dar cu care mai ţinea legătura, a fost şocată când, în locul bărbatului la telefon i-au răspuns pompierii.

Intoxicat cu fum, nemţeanul a ajuns la spital, iar acum se află sub supraveghere medicală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Intervenție la limită în Neamț. Bărbat în stop cardiorespirator, salvat de pompieri din flăcări