Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bărbat prins în timp ce vindea peste un kilogram şi jumătate de MARIJUANA, în Vrancea. Ce au găsit poliţiştii la locuinţa sa

Un bărbat a fost prins în municipiul Adjud, din judeţul Vrancea, în timp ce vindea marijuana. După o percheziţie la locuinţa acestuia fără norme legale, au mai ridicat şi alte cantităţi de droguri, precum şi un cântar de mare precizie destinat porţionării stupefiantelor.

de Redactia Observator

la 29.03.2017 , 13:22

Un bărbat a fost prins în municipiul Adjud, din judeţul Vrancea, în timp ce vindea marijuana. După o percheziţie la locuinţa acestuia fără norme legale, au mai ridicat şi alte cantităţi de droguri, precum şi un cântar de mare precizie destinat porţionării stupefiantelor.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Galaţi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate, au prins în flagrant un bărbat care vindea droguri pe raza municipiului Adjud, judeţul Vrancea.

'Bărbatul a fost surprins în flagrant în timp ce oferea spre vânzare cantitatea de 1.638 grame de marijuana, pe raza municipiului Adjud, judeţul Vrancea. Cu ocazia efectuării percheziţiei la locuinţa fără forme legale a inculpatului a fost găsită şi ridicată cantitatea de 227 grame marijuana, precum şi un cântar de mare precizie destinat porţionării drogurilor', precizează un comunicat de presă al reprezentanţiilor DIICOT.

Articolul continuă după reclamă

Inculpatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, magistraţii de la Tribunalul Galaţi dispunând ulterior arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

În acest caz, suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Surse: Agerpres

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Bărbat prins în timp ce vindea peste un kilogram şi jumătate de MARIJUANA, în Vrancea. Ce au găsit poliţiştii la locuinţa sa