Bărbat ucis pe calea ferată, după ce a trecut cu mașina printr-un loc nepermis

De Redactia Observator.
Publicat: 09.08.2020, 08:02.
Actualizat: 09.08.2020, 12:04

Un bărbat de 47 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovit de tren când încerca să treacă peste calea ferată cu maşina printr-un loc nepermis. Accidentul s-a întâmplat, ieri, pe raza localităţii sucevene Teşna.

În urma impactului cu trenul de călători care circula pe ruta Bistriţa - Vatra Dornei, autoturismul a intrat pe jumătate sub locomotivă. Echipajele SMURD care au intervenit l-au găsit pe bărbat mort la faţa locului. Circulaţia a fost reluată după mai mult de două ore.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.