Antena Meniu Search
x

Mai mulţi bărbaţi au încins grătarele într-o pădure din Teleorman, în plină epidemie de coronavirus (Video)

În plină pandemie, regulile izolării sunt sfidate cu inconştienţă. Mai mulţi bărbaţi au încins grătarele, într-o pădure din Teleorman. Ba chiar au transmis păţania, în direct, pe Facebook, în timp ce îndemnau oamenii să iasă din case.

de Redactia Observator

la 29.03.2020, 20:54

Vezi și
  • Mai mulţi bărbaţi au încins grătarele într-o pădure din Teleorman, în plină epidemie de coronavirus
  • Bărbații nu s-au temut de urmările pe care le pot avea gesturile lor

În plină pandemie, regulile izolării sunt sfidate cu inconştienţă. Mai mulţi bărbaţi au încins grătarele, într-o pădure din Teleorman. Ba chiar au transmis păţania, în direct, pe Facebook, în timp ce îndemnau oamenii să iasă din case. Şi se lăudau că au găsit antidotul pentru coronavirus.... micii şi berea.

"Suntem izolaţi! Izolaţi pe cameră! Ăsta e coronavirus! Asta înseamnă carantină la băieţi! Ia uitaţi!".

"Izolaţi"... la grătar. Cu bere, mititei şi voie bună. Bărbaţii, cel puţin 10 la număr, s-au filmat într-o pădure din Teleorman în timp ce ascultă muzică la maximum şi îşi bat joc de reguli. Petrecerea ilegală a fost transmisă live pe Facebook. Mai mult, indivizii și-au instigat "spectatorii" să le urmeze exemplul şi să iasă din case: "Simţiţi-vă şi făceţi-vă viaţa! Nu mai credeţi voi de coronavirus! Că nu e! E joc politic, fraţilor! Asta e o şmecherie, vă zic eu. Duceţi-vă şi făceţi-vă viaţa!".

Unii dintre ei chiar i-au luat în râs pe cei care stau în casă: "Voi sunteţi proşti, cu carantina voastră! Ce carantină, mă? Mânca-v-ar coronavirus! Nu ne mănâncă, frate! Pe voi vă mănâncă, staţi pe carantină. Sunteţi nebuni la cap! Ne bagă în casă ăştia degeaba, fraţilor!".

După mai multe pahare de alcool, petrecăreţii au avut o revelaţie: "Ăsta e antidotul la coronavirus. Distribuiri, fraţilor, să arătăm la lume că... Nu ne e frică de coronavirus. Trimiteţi locaţia, măi! Să vină izoleta! Bravo, băieţii!".

Distracţia s-a încheiat brusc când un urmăritor i-a ameninţat că o să cheme poliţia: "Ce treabă aveţi cu noi, fraţilor? Daţi-vă ... , vă izolaţi în casă! E nesimţit, frate, cum să trimită poliţia?".

Şi nu sunt singurii care sfidează legea. În Brăila, un alt tânăr a transmis live, tot pe Facebook, cum îşi bate joc de un vecin luat cu izoleta: "Să vină Salvarea, să plecăm cu izoleta. Uitați-l, e suparat acolo! De când așteptă să plece cu izoleta. E viața lui izoleta. Dacă stați pe live pe aici trebuie să apară Salvarea. O să-l vedeți pe fratele Stelicel cum merge cu izoleta. Îl duc ăștia în vacanță. I-auzi".

Poliţiştii au deschis pînă acum 200 de dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor şi au dat amenzi de 46 de milioane lei. De la intrarea în vigoare a ordonanţei militare, peste 33.000 de români au încălcat restricţiile de circulaţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Mai mulţi bărbaţi au încins grătarele într-o pădure din Teleorman, în plină epidemie de coronavirus (Video)