Antena Meniu Search
x

Bărbatiul din Sighetu Marmaţiei care şi-a ucis soţia în stradă, a fost supus unei expertize psihiatrice!

Bărbatul din Sighetu Marmaţiei care şi-a ucis soţia în stradă, a fost supus unei expertize psihiatrice! Medicii au vrut să afle dacă individul, în vârstă de 41 de ani, avea discernământ. Ucigaşul era în divorţ de soţia pe care o torturase ani la rând.

Vezi și

Bărbatul din Sighetu Marmaţiei care şi-a ucis soţia în stradă, a fost supus unei expertize psihiatrice! Medicii au vrut să afle dacă individul în vârstă de 41 de ani avea discernământ. Ucigaşul era în divorţ de soţia pe care o torturase ani la rând.

Aceştia au constatat că individul are o fire extrem de violentă, dar abia mâine va fi gata expertiza psihiatrică. El este internat în acest moment la Spitalul de Psihiatrie din Sighet Marmatiei. Ieri a fost vizitat de doi din cei trei copii, în vârstă de 17 şi 21 de ani.

Au avut dreptul să-l vadă doar 15 minute. În tot acest timp, le-a spus că regretă ce a făcut, dar susţine în continuare că de vină sunt soţia sa şi părinţii acesteia. Femeia era în divorţ de el după numeroase episoade violente şi plângeri la poliţie. Individul este acuzat de omor cu premeditare şi riscă peste 20 de ani de închisoare.

Dacă se va dovedi că nu avea discernământ, îşi va ispăşi pedeapsa la Spitalul Penitenciar din Ştei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Bărbatiul din Sighetu Marmaţiei care şi-a ucis soţia în stradă, a fost supus unei expertize psihiatrice!