Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sfârşit tragic pentru bătăuşul din Bistriţa Năsăud care a atacat cu bâta un poliţist şi a fost împuşcat de colegul acestuia. Bărbatul a murit pe masa de operaţie

Bărbatul care a atacat cu bâta un poliţist în timpul unei intervenţii şi a fost împuşcat de colegul acestuia, a murit pe masa de operaţie.

de Redactia Observator

la 09.12.2017 , 09:37

Scandalul dintr-o gospodărie din Bistriţa-Năsăud s-a terminat tragic! Vecinii au chemat Poliţia după ce doi prieteni s-au luat la bătaie. Însă imediat cum echipajul a ajuns acolo, unul dintre scandalagii l-a lovit cu bâta pe un poliţist.

Tânărul de 25 de ani şi bărbatul de 47 ar fi iscat un scandal uriaş. Totul s-a petrecut în curtea mamei tânărului, iar cum conflictul părea să degenereze, vecinii au sunat la 112. Cei doi poliţisti care au ajuns la casa din Sângeroz-Băi şi au încercat să liniştească spiritele. Când i-au invitat pe scandalagii la audieri, tânărul a sărit la atac.

Crina Sârb, purtător de cuvânt al IPJ Bistriţa: "În momentul în care a încercat să îi conducă la sediul poliţiei pe cei doi agresori, aceştia i-a lovit pe cei doi poliţişti cu o bâtă în zona capului."

Vezi și

A fost momentul în care, colegul poliţistului lovit cu bâta a scos pistolul. 

Crina Sârb, purtător de cuvânt al IPJ Bistriţa: "Urmare a somaţiilor legale, unul dintre agresori a fost rănit în zona abdominală fiind transportat la o unitate spitalicească."

La spital a ajuns şi poliţistul atacat, dar şi mama tânărului după ce unul din gloanţe a lovit-o uşor în braţ. Şi celălalt bărbat implicat în scandal a primit îngrijiri medicale. Şi el fusese lovit de tânăr înainte ca poliţiştii să ajungă la apel.

Mihaela Mastan, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Bistriţa: "Patru pacienţi, dintr-o altercaţie, un bărbat de 25 de ani, cu plagă împuşcată în abdomen, plagă împuşcată în coapsa stângă, stop cardio-respirator, resuscitat, s-a intrat direct în sala de operaţii."

Însă tânărul a murit în timpul intervenţiei. Mama sa a fost externată, la spital rămânând internaţi agentul şi colegul de scandal al agresorului. Acum, este anchetă de amploare. S-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă pe numele poliţistului care şi-a apărat colegul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri sociale » Sfârşit tragic pentru bătăuşul din Bistriţa Năsăud care a atacat cu bâta un poliţist şi a fost împuşcat de colegul acestuia. Bărbatul a murit pe masa de operaţie