Antena Meniu Search
x

Bătaie cu topoare şi pietre, în Suceava

La camera de gardă a spitalului din Suceava au mai ajuns doi tineri în stare gravă, victime ale unui altercaţii în stradă.

Vezi și

 La camera de gardă a spitalului din Suceava au mai ajuns doi tineri în stare gravă, victime ale unui altercaţii în stradă. Cei doi au fost atacaţi în maşină de alţi patru oameni, din cauza unui conflict mai vechi. Rivalii au lovit cu topoare ccu pietre, până când un echipaj de poliţie a ajuns la faţa locului.

Tânărul a închis ochii când un topor a trecut prin geam şi l-a lovit în cap. A avut noroc să rămână conştient, spun medicii. În aceeaşi maşină a încasat câteva lovituri şi prietenul lui.

Rudele victimelor s-au adunat în curtea spitalului. În urma lor au venit şi câteva echipaje de poliţie, ca să prevină un nou scandal. Tineri mergeau spre casă cu maşina. La un moment dat au ajuns în cartierul Burdujeni, unde au fost văzuţi de patru indivizi. Între ei era un conflict mai vechi, iar cei patru ar fi oprit maşina ca să se răzbune.

Câţiva poliţişti au încercat să-i oprească pe atacatori, însă nu aveau nicio şansă dacă nu le veneau mascaţii în ajutor. Pentru că au lovit doi oameni şi au distrus o maşină, agresorii au fost reţinuţi în custodie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Bătaie cu topoare şi pietre, în Suceava