Antena Meniu Search
x

Mai mulți tineri și-au împărțit pumni, picioare și bâte, lângă un club din Iași: "Ia uite-l pe acela care se tăvăleşte jos!"

O petrecere în club s-a terminat cu o bătaie în stradă, la Iaşi. Două grupuri de tineri s-au încăierat cu bâte, pietre, chiar şi cuţite. Cele două tabere şi-au făcut încălzirea cu alcool, apoi s-au răcorit cu ce-au avut la îndemână. Când au ajuns poliţiştii şi jandarmii, din zecile de bătăuşi, au mai găsit câţiva.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 11.08.2020, 21:20

Vezi și
  • Scandalagii s-au făcut nevăzuți, când a ajuns poliția
  • Bătaia generală a fost filmată de pe margine

Zeci de tineri s-au încăierat în faţa clubului, la 5 dimineaţa, la finalul unei petreceri. Pe imaginile suprinse de un martor se vede cum cele două tabere se atacă cu bâte, pietre şi potrivit unor surse, şi cu cuţite. Mai multí tineri căzuţi la pământ sunt loviţi cu picioarele de ceilalţi. În timp ce unii aleargă şi încearcă să-şi doboare adversarii, alţii strigă să se oprească.

Bătaia generală a fost filmată de pe margine şi comentată ca la meciurile de box.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Claxoanele taximetriştilor i-au speriat pe tineri. Atunci când au ajuns acolo, la locul încăierării, poliţiştii şi jandarmii au mai găsit doar trei dintre scandalagii. Restul au fugit atunci când au aflat că a fost chemată poliţia.

Ioana Bîlea, purtător de cuvânt IPJ Iași: Trei persoane au fost conduse la sediul poliţiei. De asemenea, în urma verificărilor şi cercetprilor efectuate până în prezent, au fost identificate mai multe persoane care au fost implicate în altercaţie

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe, dar şi pentru tulburarea liniştii publice. Agenţii spun că îi cunoşateau pe aproape toţi cei implicaţi în bătaie pentru că sunt "clienţii" lor mai vechi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Mai mulți tineri și-au împărțit pumni, picioare și bâte, lângă un club din Iași: "Ia uite-l pe acela care se tăvăleşte jos!"