Antena Meniu Search
x

Bătaie între elevi, în clasă

Violenţă ieşită din comun în sala de clasă a unui liceu din Piteşti. Un elev de 17 ani a fost lovit cu putere de un coleg,în timpul pauzei

Vezi și

Violenţă ieşită din comun în sala de clasă a unui liceu din Piteşti. Un elev de 17 ani a fost lovit cu putere de un coleg, în timpul pauzei

Totul s-a întâmplat sub privirile celorlalţi elevi care au încercat să îl şi despartă dealtfel pe agresor de victima lui. Scandalul a încetat, însă, abia atunci când a apărut directorul şcolii.

Victima l-ar fi călcat din greşeală pe agresor pe picior, în clasă. I-a cerut scuze imediat dar adolescentul de 18 ani nu le-a acceptat. Înfuriat peste măsură, l-a lovit pe băiat în plină figură. Elevul a căzut lat. În clipa imediat următoare, ceilalţi colegi de clasă s-au năpustit asupra agresorului care nu se mai oprea din lovituri. Atunci a intrat în sală şi directorul liceului. Trecea întâmplător pe hol şi a auzit zgomotele.

Când a intrat, elevul de 17 ani era plin de sânge. Profesorul a sunat imediat la 112. Medicii de pe ambulanţă l-au dus pe adolescent la Spitalul de Pediatrie din Piteşti. Are fractură de piramidă nazală şi buza spartă. Agresorul a fost condus la secţie, pentru declaraţii.

Fiind major, el poate fi acuzat chiar de vătămare corporală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Bătaie între elevi, în clasă