Antena Meniu Search
x

Bătălia pe ministere în noul guvern, etapa finală

Şi pentru şeful de acum al Sănătăţii şi pentru ceilalţi colegi miniştri, mâine e ziua decisivă. S-au purtat negocieri intense cu Liviu Dragnea pentru portofolii

Vezi și

Şi pentru şeful de acum al Sănătăţii şi pentru ceilalţi colegi miniştri, mâine e ziua decisivă. S-au purtat negocieri intense cu Liviu Dragnea pentru portofoliile cele mai râvnite din noul Guvern condus de Viorica Dăncilă. 

Cele mai disputate sunt minsterul Educaţiei şi ministerul Transporturilor. În primul caz, bătălia se dă între Ecaterina Andronescu şi Cezar Spînu. Iar la Transporturi, vorbim despre reîntorcerea lui Răzvan Cuc sau nominalizarea lui Sorin Bota.

Şi la Cultură, social democraţii vor avea de ales între directorul de teatru George Ivaşcu, sau fostul ministru, Ionuţ Vulpescu. Pentru celelalte portofolii, lucrurile par limpezi. Îşi păstrează locurile numele grele din cabinetul Tudose: Carmen Dan la Interne, Mihai Fifor la Apărare, Lia Olguţa Vasilescu la Muncă sau Petre Daea la Agricultură.

Peste câteva ore, într-o şedinţă a liderilor PSD, toate aceste propuneri vor fi definitivate, pentru ca luni, cei propuşi să fie audiaţi în Parlament, în comisiile de specialitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Bătălia pe ministere în noul guvern, etapa finală