Antena Meniu Search
x

Băuturi de vară uşor de preparat acasă

Indiferent dacă plouă sau nu, potrivit calendarului, este aproape vară! Iar asta înseamnă temperaturi din ce în ce mai mari.

Vezi și

Indiferent dacă plouă sau nu, potrivit calendarului, este aproape vară! Iar asta înseamnă temperaturi din ce în ce mai mari. Cum le putem face faţă? Prin metodele clasice: haine de in deschise la culoare, pălării şi ochelari de soare şi - bineînţeles - cât mai multă hidratare.

Am început să ne plângem tot mai des de căldura de afară, dar adevăratele temperaturi de vară nici măcar nu au ajuns la noi încă. Aşa că este bine să fim pregătiţi de pe acum pentru zilele cu soare arzător care urmează. Iar primul pas este să ştim cum să ne hidratăm corespunzător.

Cea mai bună variantă rămâne să ne preparăm singuri băuturile răcoritoare pentru vară. Nadina Câmpean ne-a primit la ea acasă şi ne-a învăţat cum să preparăm un shake absolut delicios, cu câteva ingrediente simple - lapte, căpşuni, banane şi merişoare.

Iar shake-ul preferat al Nadinei este gata cât ai clipi. După ce ne-am răsfăţat cu shake-ul vitaminizant pregătit de Nadina, am rugat-o pe Mihaela Călin să ne dezvăluie băutura ei preferată pentru sezonul cald.

Încântaţi peste măsură de limonada a la Mihaela Călin, am vrut să încercăm şi un fresh care să conţină ceva legume. Ştiam că Valentin Butnaru are o reţetă specială şi l-am rugat să ne facă o mică demonstraţie.

Pentru a vă bucura pe deplin de toţi nutrienţii, trebuie să consumaţi freshul la maxim zece minute de la preparare. Trei reţete de băuturi sănătoase şi uşor de făcut pentru fiecare zi de vară. Sigur că nu trebuie să vă limitaţi la ele, ci puteţi să improvizaţi şi să găsiţi propriile combinaţii de fructe şi legume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Băuturi de vară uşor de preparat acasă