Antena Meniu Search
x

Bazinele sărate de la Praid, pline de turiști în această perioadă

Dacă vacanţa peste hotare este o bătaie de cap, iar litoralul românesc nu vă încântă, puteţi alege să vă relaxaţi la strand. Weekendul trecut strandurile şi piscinele descoperite au fost la mare căutare.

de Redactia Observator

la 13.07.2020, 16:02

Vezi și
  • Accesul la ştrandul de la Praid costă 25 de lei pentru un adult şi 15 pentru un copil.
  • Cei care ajung în zonă vizitează, de obicei, şi salina.  

Căldura i-a făcut pe cei mai mulţi să caute răcoarea acestora.  Aşa că locurile limitate de pandemie s-au ocupat rapid. În Harghita, la Praid, coada pentru accesul la bazinele cu apă sărată s-a întins pe zeci de metri. 

Până la bazinele cu apă sărată, turiştii au avut de îndurat, cu răbdare, statul la coadă în condiţii de pandemie. Adica distanţaţi şi cu masca pe faţă. 

Administratorii ştrandului s-au asigurat că vizitatorii pot face plajă în siguranţă, aşa că au amplasat şezlongurile la distanţă de 2 metri şi au oprit accesul imediat după ce locurile disponibile au fost ocupate. 

Cei 300 de turişti care au intrat la ştrand s-au bucurat însă de apa caldă şi de soarele fierbinte. 

Bazinele cu apă sărată de la Praid sunt ocupate şi în mod normal, dar acum oamenii sunt convinşi că îi vor face mai rezistenţi în faţa pandemiei. 

Accesul la ştrandul de la Praid costă 25 de lei pentru un adult şi 15 pentru un copil. Cei care ajung în zonă vizitează, de obicei, şi salina.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Bazinele sărate de la Praid, pline de turiști în această perioadă