Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Beat si fara permis, un tulcean si-a bagat doi prieteni si o familie in spital

Inconstienta unui barbat era sa bage cinci oameni in pamant. Dupa ce a baut s-a urcat in masina cu doi prieteni si a pornit la drum. Nu i-a pasat nici macar ca nu are permis. Intr-o curba a intrat intr-o masina in care era o familie.

de Redactia Observator

la 24.03.2013 , 10:31

Si el, si prietenii sai, si familia din cealalta masina au ajuns la spital. Totul, din vina unui barbat fara permis care, dupa ce si-a potolit setea de alcool, a vrut sa-si satisfaca si pofta de adrenalina.

Nu s-a gandit ca-si risca viata. Ba mai mult, s-a jucat si cu vietile prietenilor sai. Doi barbati au urcat in masina condusa de el.

 “A venit cu viteza in curba, nu a adaptat viteza, a intrat pe contrasens si s-a ciocnit frontal de autoturismul Skoda care circula regulamentar”, a declarat agent principal Dumbrava Tutu, Politia Rutiera Tulcea.

Vezi și

 In masina era o familie. Tatal, mama si fiul lor. In total, sase oameni au ajuns la spital: “Trei dintr-o masina, trei din cealalta, politraumatisme prin acest accident, printre care o domnisoara in jur de 20 de ani care are traumatism cranio cerebral acut deschis, traumatism de coloana cervicala si toracala”, dupa cum spune Radu Nicolae Sicinschi, medic Ambulanta Tulcea.

Soferul care a provocat accidentul nu avea viteza, dar avea un nivel al alcoolului in sange de 0,82.

Sofer care circula regulamentar a fost externat deja. Fiica sa insa este in stare grava la spital.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Beat si fara permis, un tulcean si-a bagat doi prieteni si o familie in spital