Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Bebeluşii din Târgu Mureş se întâlnesc în fiecare zi de joi la Biblioteca Judeţeană

Au doar câteva luni de viaţă, nu ştiu să citească, dar vin săptămână de săptămână la bibliotecă! Vorbim de bebeluşii din Târgu-Mureş care vin la Biblio-Bebe.

de Redactia Observator

la 26.01.2018 , 08:32

Au doar câteva luni de viaţă, nu ştiu să citească, dar vin săptămână de săptămână la bibliotecă! Vorbim despre bebeluşii din Tîrgu-Mureş, care, alături de mămici, vin la Biblio-bebe. În timp ce prichindeii se joacă, mamele discută cu specialiştii despre problemele cu care se confruntă cei mici.

În secţia American Corner a Bibliotecii Judeţene Mureş, în fiecare zi de joi, părinţii, alături de prichindei, se pun de acord să citească, să înveţe despre ceea ce înseamnă să fii prichindel.

"Biblio-bebe" este un program creat special pentru mămicile aflate în concediu de maternitate, ca opţiune de petrecere a timpului liber alături de cei mici. 

Vezi și

În timp ce bebeluşii se joacă, mămicile socializează. Au renunţat la discuţiile de pe forumurile online şi au venit să se informeze direct de la specialişti. Acum au discutat despre pielea delicată a bebeluşilor.

Întâlnirile săptămânale se termină atunci când vor cei mici.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Ştiri sociale » Bebeluşii din Târgu Mureş se întâlnesc în fiecare zi de joi la Biblioteca Judeţeană