Antena Meniu Search
x

Bebelusul abandonat si devorat de caini a fost nascut in toaleta Spitalului din Targu Carbunesti!

Bebelusul abandonat si devorat de caini a fost nascut in toaleta spitalului din Targu Carbunesti! Anchetatorii spun ca au dovada - au gasit placenta in canalizarea cladirii

Vezi și

Copilul aruncat si devorat de caini in curtea spitalului din Targu Carbunesti s-ar fi nascut printre asistente. Anchetatorii cred ca una dintre ele a dat nastere in secret, in toaleta, apoi a incercat sa scape de prunc si sa-si stearga urmele. “Nu cred ca o asistenta medicala, care are o scoala, o pregatire, poate sa faca asa ceva”, a declarat asistentul-sef Fizioterapie Carmen Mihaela Atanasiu.

Si totusi, anchetatorii sustin ca au probe: au gasit pete de sange in baie, iar in canalizarea spitalului ar fi gasit placenta. “Este imposibil ca o placenta sa ajunga printr-un scaun de WC intr-o canalizare”, a precizat directorul spitalului Constantin Tarziu.

La fel de imposibil pare si ca o asistenta sa nasca, sa ucida si sa ascunda un copil nedorit. Dar anchetatorii sunt convinsi ca nu o intrusa e vinovata. Doar angajatii spitalului au cartele de acces spre locul unde a fost gasit bebelusul devorat de caini. Asa ca vor sa trimita la control ginecologic toate asistentele. Acestea spun ca vor accepta controlul. Vor sa scape de acuzatii si de anchetatori.

Cea care si-a aruncat bebelusul de viu in coltii cainilor va fi acuzata de omor calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Bebelusul abandonat si devorat de caini a fost nascut in toaleta Spitalului din Targu Carbunesti!