Antena Meniu Search
x

Bijuteriile Monicăi Gabor, găsite sub coteţul unui câine

Sub coteţul unui câine, într-un sat din Giurgiu, a fost îngropată averea Monicăi Gabor! După două săptămâni de la dispariţie, bijuteriile de 150 de mii de euro au fost găsite.

Vezi și

 Lipsesc însă banii, peste 12 mii de euro, şi. autorul jafului! Suspectul principal e fratelei celei mai bune prietene a Monicăi - patroana unor cluburi din Capitală, din seiful căreia a fost furată comoara.

O pungă întreagă cu bijuterii fine, lucrate în aur, cu pietre rare! O adevărată comoară! Piese unice în lume. De pe trupul Monicăi, au ajuns sub un. coteţ de câine maidenez! Într-o comună uitată a României. Valea Dragului, Giurgiu.

E bucuros că "amintirile" au fost recuperate de poliţişti. Printre bijuterii se aflau şi verigheta, inelul de logodnă oferit Monicăi şi multe alte obiecte preţioase cumpărate pentru Irina, fiica lor.

De la Monica, Irinel a primit poza cu toate bijuteriile. Ne-a arătat-o şi nouă.

E o fotografie făcută de fosta lui soţie pe 1 septembrie, anul trecut, înainte să lase comoara în seiful celei mai bune prietene. Mădălina Apostol, proprietara unor cluburi exclusiviste din Capitală.

Au fost simplu de identificat, astăzi, la poliţie. Pentru că, înainte de a-i preda comoara, Monica făcuse un proces verbal de mână. Cu detalii despre fiecare podoabă.

Ceea ce făcea aproape imposibilă vânzarea lor. De aceea, hoţul a preferat să le ascundă şi să plece cu banii găsiţi în seif. Peste 12 mii de euro.

Suspectul principal e fratele Mădălinei Apostol. A intrat în apartament când ea era plecată de acasă. A fost văzut pe camerele de supraveghere ale blocului în noaptea de 30 ianuarie. De atunci, e dispărut fără urmă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Bijuteriile Monicăi Gabor, găsite sub coteţul unui câine