Antena Meniu Search
x

Bilantul inundatiilor in tara

Noua judete sunt afectate de inundatii, in timp ce 20 de localitati sunt inundate in Galati, apa afectand si 30 de anexe gospodaresti din Salaj, potrivit ultimelor date furnizate de Ministerul Afacerilor Interne

Oficialii MAI au anuntat ca judetele afectate de inundatii sunt Alba, Arges, Bacau, Bihor, Dambovita, Galati, Iasi, Salaj si Vrancea. Angajatii Ministerului Apararii, prin reprezentantii Inspectoratelor pentru Situatii de Urgenta, actioneaza pentru remedierea situatiilor in 28 de localitati. Cele mai multe interventii au avut loc in Salaj si Iasi.

Conform informatiilor, in prezent mai este doar o localitate, in judetul Dambovita fara energie electrica, insa se lucreaza pentru remedierea problemei. In urma ploilor abundente au fost afectate mai multe surse de apa potabila, autoritatile intervenind pentru a scoate apa din fantani. Inundatiile au afectat si doua drumuri judetene, in Iasi si Arges, dar fara a fi oprita circulatia si sapte drumuri judetene, in Vrancea, Bihor si Salaj, aici traficul desfasurandu-se cu dificultate.

Centrul operational MAI va ramane active pentru monitorizarea tuturor situatiilor din tara.

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Bilantul inundatiilor in tara