Antena Meniu Search
x

Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns la 56 de morţi

O altă persoană rănită în incendiul din Colectiv a murit, fiind a 56-a persoană decedată în urma incendiului din 30 octombrie

Vezi și

O altă persoană rănită în incendiul din Colectiv a murit, fiind a 56-a persoană decedată în urma incendiului din 30 octombrie

Surse medicale au declarat că luni dimineaţă a decedat o tânără în vârstă de 18 de ani, care era internată în stare critică la Spitalul "Sfântul Ioan".Este vorba despre Ioana Victoria Geambaşu, din Mizil, judeţul Prahova, avea 18 ani, luase bacalaureatul cu media 9.51, era olimpică la matematică şi dorea să devină arhitect.

Tânăra, internată în stare critică, intubată, a murit din cauza arsurilor de căi respiratorii suferite în incendiul din clubul Colectiv.

Ioana Victoria Geambaşu s-a stins sub privirile neputincioase ale mamei sale, care era medic chirurg în spitalul din Mizil.

În spitalele din Capitală mai sunt în acest moment internate 56 dintre victimele de la Colectiv, dintre care 13 sunt tot în stare critică, a anunţat Ministerul Sănătăţii.

Până acum,  37 de răniţi au fost transportaţi spre unităţi sanitare din străinătate, însă opt au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia şi unul în Franţa.

CITEŞTE ŞI Bilanţul tragediei din clubul Colectiv a crescut la 55 de morţi

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Bilanţul tragediei din Colectiv a ajuns la 56 de morţi