Antena Meniu Search
x

Un constantean a fost blocat in trafic si injunghiat

Un tanar de 23 de ani din judetul Constanta a fost atacat violent, in plina strada, de fratele logodnicei lui. Blocat in trafic, tanarul a fost scos cu forta din masina si batut de viitorul cumnat si cativa prieteni ai acestuia care la final, i-au infipt un cutit in abdomen.

Vezi și

Scena s-a petrecut sub privirile ingrozite ale catorva localnici care au au reusit sa-i puna pe fuga pe agresori si sa sune la 112.

Tanarul de 23 de ani era pasager pe scaunul din dreapta, in masina unui prieten, cand au fost blocati in trafic de alte doua autoturisme. In secunda urmatoare, mai multi indivizi i-au inconjurat, i-au scos din masina si au inceput sa-i loveasca violent.

Martori la intreaga scena, cativa localnici au reusit sa-l scape pe baiat de ploaia de lovituri. I-au pus pe agresori pe fuga, apoi au sunat la 112.

Altercatia ar fi avut loc din cauza logodnicei victimei, sora agresorului. Nimeni nu stie, insa, ce l-a nemultumit atat de tare pe barbat incat sa-si injunghie viitorul cumnat.

Tanarul a ramas internat la Spitalul Judetean din Constanta pentru ingrjiri de specialitate si, din fericire, se afla in afara oricarui pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Un constantean a fost blocat in trafic si injunghiat