Antena Meniu Search
x

Primarul ales al orașului Motru, "cinstit" de unchi cu un Jaguar: "Eşti un om cu întrajutorarea celor săraci"

Primarul ales al oraşului Motru va avea cu ce să inspecteze toate lucrările promise în campania electorală. De fericire că oamenii l-au votat, unchiul său, fostul baron de Gorj, Dan Ilie Morega, i-a făcut cadou un bolid de lux. Şi pentru ca lumea să afle de gestul său, a postat pe pagina de Facebook un mesaj și un videoclip cu momentul solemn. Oamenii din localitate nu sunt impresionaţi şi spun că primarul trebuie să aibă grijă mai întâi de oraş şi apoi de propriul parc auto. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 05.10.2020, 22:40

Vezi și
  • Bolidul de lux, un cadou pentru câștigarea Primăriei Motru
  • Unchiul primarului: "Am fost capo di tutti capi pentru strategia campaniei electorale a lui Cosmin Morega"
  • Cele mai importante știri ale zilei, la Observatorul orei 19

Dan Ilie Morega, unchiul primarului: Eşti un om cu întrajutorarea celor săraci, celor ajunşi într-o situaţie dezastruoasă din cauza acestor guvernări care au distrus ţara, au jefuit-o şi au vândut-o.

Şi pentru ca nepotul să nu sufere din cauza lipsei confortului atunci când se va îngriji de buna administrare a oraşului, unchiul i-a pregătit o surpriză. De teren 4x4. SUV-ul chiar şi la mâna a doua valorează zeci de mii de euro.

Dan Ilie Morega, unchiul primarului: M-am hotărât să-ţi fac cadou acest Jaguar. Să-l stăpâneşti sănătos, şi te rog ca primar, de când te instalează prefectura, să te apuci şi să-ţi rezolvi promisiunile în totalitate.

Dan Ilie Morega, unchiul primarului: L-am ajutat în primul rând. Am fost capo di tutti capi pentru strategia campaniei electorale a lui Cosmin Morega care a reuşit să fie primar. I-am dus autoturismul, i-am pus flori.​ Acest autoturism ne-a costat 28.900 de euro, cumpărat second hand din Germania.

Pentru noul primar cadoul pe patru roţi nu a fost chiar o surpriză.

Cosmin Morega, primar ales la Motru: A ţinut foarte mult să îmi facă un cadou cu toate că eu nu am vrut, la timpul respectiv, că am ştiut că sunt şi oameni răutăcioşi care vor comenta. Nu este un lucru de ascuns. Mi l-a achiziţionat în urmă cu un an de zile şi l-a ţinut în garaj motivându-mă oarecum pentru această victorie. Este un lucru şi un cadou frumos, dar nu mai am acelaşi entuziasm ca la 20 de ani

Oamenii aşteaptă acum realizările noului edil. Iar primarul va avea destul de muncă. Cel puţin la infrastructura oraşului, care arată ca după un bombardament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Primarul ales al orașului Motru, "cinstit" de unchi cu un Jaguar: "Eşti un om cu întrajutorarea celor săraci"